Адреса: улица Маџари 17/Б, Скопје +389 070/476-287

Сервисираме

Вршиме поправка, штелување и комплетно репарирање на сите видови бош пумпи, како за новата генерација на дизел возила

така и за постарата генерација на дизел возила.

Репарирање и тестирање на дизни и пумпи за висок притисок на common rail системи,CDI, HDI, CDTI, итн.

Компјутерска дијагностика на сите видови возила,компјутерско отстранување на грешки и нивно решавање.


Поправка, тестирање, репарирање на сите видови инјектори од common rail гамата.


За такси компании и авто школи попуст на лице место.

Гаранција

Вршиме поправка, штелување и комплетно репарирање на сите видови бош пумпи, како за новата генерација на дизел возила(BOSCH, DELPHI, DENSO- SIEMENS) така и за постарата генерација на дизел возила

Добивате гаранции кои се предвидени од страна на производителот.

Репарирање

Со секое репарирање на дизни и пумпи за висок притисок на common rail системи,CDI, HDI, CDTI, итн. добивате гаранција